به‌روز شده در: ۱۰ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۶
در نشست اعضای اتحادیه گوشت قرمز با اصحاب رسانه تشریح شد:
افزایش قیمت گوشت قرمز یکی از موضوعات پر بحث کنونی در استان اصفهان است. گوشت قرمز که یکی از پرطرفدارترین نوع گوشت طی سالیان گذشته بوده، اکنون به دلیل صعود قیمت خود تنها توسط عده خاصی استفاده می شود و اغلب مردم از مصرف به اندازه آن، محروم هستند. اعضای اتحادیه گوشت قرمز اصفهان به منظور اطلاع رسانی در خصوص علت کمبود و افزایش قیمت گوشت قرمز، نشستی با اصحاب رسانه برگزار کردند.
کد خبر: ۷۶۵۳
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۹


 

به گزارش اصفهان24: افزایش قیمت گوشت قرمز یکی از موضوعات پر بحث کنونی در استان اصفهان است. گوشت قرمز که یکی از پرطرفدارترین نوع گوشت طی سالیان گذشته بوده، اکنون به دلیل صعود قیمت خود تنها توسط عده خاصی استفاده می شود و اغلب مردم از مصرف به اندازه آن، محروم هستند. اعضای اتحادیه گوشت قرمز اصفهان به منظور اطلاع رسانی در خصوص علت کمبود و افزایش قیمت گوشت قرمز، نشستی با اصحاب رسانه برگزار کردند.

 

   کمبود دام برای کشتار در اصفهان


در آغاز این نشست، دبیر اتحادیه فروشندگان گوشت قرمز اصفهان، ضمن اظهار ناراحتی از وضعیت موجود گفت: قیمت گوشت قرمز که در ماه گذشته تا حدی کاهش یافته بود، دوباره در سه روز اخیر به علت نبود دام برای کشتار افزایش یافت.حبیب الله سازمند اذعان داشت: کمبود دام سبک در استان اصفهان باعث کمبود فصلی گوشت و افزایش قیمت ناگهانی آن می شود ، زیرا تنها 30 درصد گوشت مورد نیاز در استان توسط دام های داخلی تامین می شود و برای تامین مابقی آن مجبور به وارد کردن دام از دیگر  استان ها هستیم .وی ادامه داد: شهروندان اصفهانی باید بدانند که اتحادیه هیچ نقشی در افزایش قیمت گوشت قرمز ندارد و وارد کردن دام از دیگر استان ها متحمل پرداخت هزینه هایی برای حمل و نقل و آذوقه دام می شود و فروشندگان گوشت قرمز مسبب گرانی گوشت نیستند.دبیر اتحادیه فروشندگان گوشت قرمز اصفهان عنوان کرد: جهاد کشاورزی اعلام کرده است که قیمت گوشت باید کاهش یابد، در حالی که طی چند روز اخیر هیچ دامی برای کشتار وجود نداشته است.سازمند با تاکید بر اینکه قصاب ها عامل گرانی گوشت قرمز نیستند، یادآور شد: استان اصفهان تنها استانی است که در آن گوشت قرمز با دو نوع قیمت وبا عنوان درجه یک و دو عرضه می شود، اما در تمام استان های کشور گوشت بدون توجه به کیفیت آن، تنها یه یک قیمت فروخته می شود.

 Image result for ‫گرانی گوشت‬‎


     قصابان تعیین کننده قیمت گوشت نیستند!


نایب رییس دوم اتحادیه گوشت قرمز اصفهان نیز قصابان را توزیع کننده گوشت و نه تعیین کننده قیمت آن دانست و بیان داشت: قصاب ها دلال نیستند و گوشت را به قیمت روز خریداری کرده و می فروشند.اصغر پورباطنی تصرح کرد: افزایش قیمت گوشت تا حدودی مربوط به فصل زمستان است ، چرا که واردکردن دام از دیگر استان ها هزینه بر و در افزایش قیمت گوشت موثر است.وی با اشاره به اینکه دام سنگین به اندازه کافی در استان موجود است و حتی صادرکننده آن هستیم، اظهار داشت: در بیشتر استان ها مردم از انواع گوشت قرمز استفاده می کنند، اما در اصفهان گوشت گوسفند پرطرفدارترین نوع گوشت قرمزمحسوب می شود .در ادامه جلسه نایب رییس اول اتحادیه گوشت قرمز اصفهان با بیان اینکه شرایط موجود باعث افزایش  هفت هزارتومانی گوشت قرمز در هرکیلو شده است، گفت: شرکت پشتیبانی امور دام نتوانسته است اقدامات مناسبی انجام دهد و سرمای زمستان هم مزید برعلت شده و  اینگونه شاهد افزایش قیمت گوشت قرمز هستیم.عبدالرسول آقاجانی توضیح داد: اتحادیه گوشت قرمز اصفهان تمام تلاش خود را برای جلوگیری ازافزایش قیمت گوشت به عمل آورده و در شرایط کنونی گوشتی که به دست قصاب ها می رسد، گران تر از مبلغی است که گوشت را به مردم می فروشند، زیرا اتحادیه تمامی قصاب ها را موظف کرده که به هیچ وجه گوشت را بیشتر از کیلویی 36 هزار تومان به فروش نرسانند.

 

 

     گوشت ارزان در فروشگاه های زنجیره ای، درجه یک نیست


وی در خــصوص علــت ارزان تـــر بودن گوشــت در فروشگاه های زنجیره ای نسبت به قصابی ها عنوان کرد: در فروشگاه های زنجیره ای اعم از کوثر، اتکا و هایپراستار، گوشت درجه یک و دو با یکدیگر مخلوط  می شود و به هیچ عنوان کیفیت گوشتی که در قصابی ها عرضه می شود را ندارد.نایب رییس اول اتحادیه گوشت قرمز اصفهان ادامه داد: از وقتی که این فروشگاه ها مبادرت به عرضه گوشت ارزان کرده اند، قصابی ها بااینکه گوشت خود را به نسبت کیفیت قیمت گذاری کرده و زیر نظر اتحادیه کار می کنند، ضرر و زیان زیادی دیده اند و حدود 70 مغازه قصابی تعطیل شده اند.همچنین رییس اتحادیه گوشت قرمز اصفهان اذعان داشت: اتحادیه تمام سعی خود را برای کنترل قیمت می کند، به طوری که قیمت واقعی هر کیلو گوشت قرمز 40 هزار تومان است، اما با تلاش اتحادیه توانستیم نرخ آن را روی36هزار تومان نگه داریم.رضا انصاری با تاکید بر اینکه دولت باید به طور مستقیم بر بازارگوشت قرمز نظارت داشته باشد و راهکارهایی برای رفاه حال مردم بیندیشد، افزود: در حال حاضر گوشت درجه یک بره با استخوان و مخلوط دنبه 36 هزار تومان، گوشت گوسفندی درجه دو مخلوط بدون استخوان با دنبه 31 هزار تومان، گوشت گوساله مخلوط بدون استخوان 32هزار تومان، گوشت ران گوساله 35 هزار تومان و گوشت شتر بدون استخوان مخلوط38هزار تومان است.وی در خصوص گوشتی که مقرر بود از کشور ارمنستان وارد شود، بیان داشت: کیفیت این نوع گوشت مناسب است، اما متاسفانه هنوز به اصفهان وارد نشده است.

نام:
ایمیل:
* نظر: